badrumsrenovering till steg för steg

Så här går en badrumsrenovering till steg för steg

Badrumsrenovering steg för steg
Etablering: förberedande åtgärder som att ställa in maskiner och verktyg samt täcka golvet med skyddspapp.

Demontering: All fast och lös inredning måste plockas bort, inklusive toalettstol, armaturer, element, väggskåp m.m. Vattenledningsrören förses med avstängningsventil. Rören byts ut, men det finns möjlighet att spara detaljer som blandare, tvättställ och annat.

Rivning: Ytskiktet, d.v.s. kakel, våtrumsmatta etc., rivs. Rivningsarbetets omfattning varierar beroende på om avloppsrören behöver bytas ut.

Återuppbyggnad: Sedan ska allt byggas upp enligt kundens önskemål. Det kan inkludera nya väggar och nytt golv om det varit uppbrutet.

Underarbete: I den här fasen spacklas väggar, golv och eventuellt tak för att få en hållfast och jämn yta att arbeta med.

Isolering: En av de viktigaste delarna av en badrumsrenovering är att fuktspärrar appliceras på ett korrekt sätt, på väggar, golv och skarvar.

Kakelsättning och fogning: Som ett av de sista arbetsmomenten sätts kakel och klinker, som fogas med fogmassa.

Komplettering: Nya eller befintliga delar av interiören sätts på plats, inklusive blandare, toalettstol, kromande vattenrör m.m. I samma fas genomförs elinstallationer.

Avetablering: Arbetet är nu klart och byggavfallet transporteras bort.

Nu har du ett snyggt, nyrenoverat badrum som kommer att ge din bostad ett rejält mervärde. Det känns fräscht, går lättare att städa och troligtvis kommer du också att ha fått smartare lösningar för förvaring så att du har mer plats att röra dig på.

kontakta oss för att få det badrummet du alltid har drömt om.

Vi kommer tillsammans med dig att gå igenom alla de förutsättningar som just ditt badrum har och sedan tittar vi närmare på vad vi tror att du kan och inte kan göra med det.

I slutändan är det dock du som måste avgöra precis hur du vill att ditt badrum faktiskt ska se ut när allt arbete väl är slutfört.

Nepas Kök och Inredning AB: tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik
badrumsrenovering steg för steg