Badrumsrenovering Huddinge

Projekt Info

 • Designdatum

  Augusti 2020

 • Kategori

  Badrumsrenovering

 • Plats

  Huddinge

 • Kontraktsinvesterare

  Palma Totalentreprenad AB

Badrumsrenovering Huddinge, Palma Bygg utför badrumsrenoveringar åt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Under de år vi arbetat med renoveringar har vi byggt tusentals nya badrum åt nöjda kunder. Därför kan vi på Palma Bygg garantera våra kunder professionella badrumsrenoveringar av högsta kvalitet.

En badrumsrenovering är inte något man gör varje år – eller ens vart tionde. Med ett funktionellt badrum av hög kvalitet kan din renovering hålla i en livstid. Därför är just kvalitet något vi på Palma Bygg aldrig tummar på.

Då en renovering ofta kan uppfattas som en lång och utdragen process jobbar våra hantverkare alltid 40 timmar i veckan vid varje påbörjat projekt.För att ytterligare undvika onödiga förseningar på grund av leveranstider erbjuder vi på Palma Bygg badrumsinredning i olika stilar och material.

Boka ett möte med Palma Bygg

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Vi avslutar alltid våra projekt med en avslutande kontroll av det nya badrummet och lämnar 5 års garanti på alla våra renoveringar.

Offertförfrågan
Boka ett möte
Kontakta oss

Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Prisvärda kök, Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen.
 

Badrumsrenovering Huddinge