Badrumsrenovering Stockholm

Projekt Info

 • Designdatum

  December 2019

 • Kategori

  Badrumsrenovering

 • Plats

  Stockholm

 • Kontraktsinvesterare

  Palma Totalentreprenad AB

Badrumsrenovering Stockholm renovera badrum, Badrumsrenovering är ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar när du kommer levande ut på andra sidan – ett nytt badrum som ska ge daglig njutning under många år framöver. Men det är samtidigt ett omfattande projekt som kräver en hel del förberedelser.

Frågor att ställa dig medan du tittar på våra bilder: Hur vill du inreda ditt nya badrum? I vilka färger och material? Och i vilken stil? Tänker du dig ett modernt badrum eller ett badrum i lantlig stil? Vi på Palma Totalentreprenad AB ger dig stora möjligheter – oavsett vilken stil som är din egen. Låt dig väl inspireras!

Det är få saker som slår känslan av att kliva in i ett nyrenoverat badrum, men det är en hel del moment att hantera innan man nått dit. När du anlitar oss som helhetsleverantör till din badrumsrenovering kan vi hjälpa dig med processens helhet, från inledande planering till genomförande och iordningställande.

Nepas Kök och Inredning AB tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik. Prisvärda kök, Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen.
 

Badrumsrenovering Stockholm renovera badrum